SC PROLISOK DESIGN SRL Suceava

S.C. PROLISOK DESIGN S.R.L. este o societate comercială înfiinţată în anul 2009, având punctul de lucru în Localitatea Corlata, Comuna Berchişeşti, Judeţul Suceava.

Pentru producerea sucului natural de mere se folosesc fructe de o calitate superioară, cultivate în zona de N-E a României, proaspete şi atent selecţionate.

Citește mai departe...

Suc natural de mere Natura Fruct

Mărul este cunoscut din Antichitate ca fructul remediu, având numeroase calităţi. Sucul de mere este o băutură sănătoasă şi hrănitoare, bogată în potasiu şi nutrienţi esenţiali, conţine vitamine, proteine şi antioxidanţi, precum şi zaharuri naturali, iar introducerea lor în alimentaţia zilnică ajută la detoxifierea, fortificarea şi vitaminizarea organismului.

Citește mai departe...

Fabrica Natura Fruct Suceava

Fabrica de sucuri naturale pasteurizate a fost construită în anul 2013, fiind dotată cu utilaje complexe, de ultimă generaţie, fabricate în Germania şi respectă cerinţele Europene de funcţionare.

Citește mai departe...

Sistemul de ambalare Bag-in-Box

Sistemul de ambalare bag-in-box este la origine un produs inventat în Statele Unite şi care de mai mulţi ani a devenit un produs accesibil publicului.

Citește mai departe...